Kan ik een gekocht spel meerdere keren spelen?

Nee, dat kan niet. Wanneer je een login voor De Spelleider aanschaft, blijft deze 1 maand geldig. Je kan er dus een maand over doen het spel uit te spelen. Maar zodra je De Spelleider hebt uitgespeeld, zal je login binnen een uur ongeldig worden.

Hoe kan ik gebruik maken van hints?

Links aan de zijkant op onze website is een rood balkje zichtbaar Als je hier op klikt open je ons hintsysteem. Hier kan je aangeven voor welk onderdeel je een hint nodig hebt, en krijg je automatisch de bijbehorende hint. Bij het openen van ons hints systeem wordt exact uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat.

Kan ik stoppen en later weer verder gaan met De Spelleider?

Ja dat kan. Als je het mooi vindt geweest en graag een ander keer verder wil spelen, moet je de URL in de adresbalk kopiëren en opslaan. Wanneer je op een ander moment verder wil gaan, plak je deze URL weer in de adresbalk van je browser. Zo kan je verder gaan waar je was […]

Voor welke leeftijd is De Spelleider geschikt?

In principe het spel geschikt voor alle leeftijden. Voor de jongsten kunnen de puzzels echter wel heel erg moeilijk zijn. En ook het karakter van De Spelleider is wellicht een beetje eng voor sommigen.

Hoe lang duurt De Spelleider?

De meeste groepen zijn tussen de 3 en 4 uur bezig met het spel. Maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe goed de groep het doet, en hoe snel spelers naar een hint grijpen.

Met hoeveel personen kunnen we De Spelleider spelen?

Je kan De Spelleider in je eentje doen, al is dat misschien niet zo gezellig. We raden aan het met een groepje te spelen van maximaal 8 personen. Maar wil je het met meer mensen proberen, mag dat uiteraard ook.

Hoe kunnen we De Spelleider spelen?

De Spelleider speel je op een computer. Een smartphone en tablet zijn minder geschikt om het spel op te spelen. Maar je kan ze wel bij de hand houden op dingen op op te zoeken.Je kan met een groepje om dezelfde computer gaan zitten, of meerdere computers gebruiken om tegelijkertijd verschillende dingen op te zoeken.Maar […]