fbpx
loader image

Onze Online
Escape Rooms

Beoordeeld als een van de beste Online Rooms van Nederland!
+ 0
Spelers gingen je voor!

Deel I

De Ongelukkige Inbreker

9,3
4.6/5

Deel II

De
Klopjacht

NIEUW
0/5

Onze Online Rooms

Aanbieding verloopt over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De Ongelukkige Inbreker

87 reviews
4.6/5

Het is tegenwoordig niet altijd makkelijk al inbreker. En al helemaal niet als je bij het verkeerde huis inbreekt…

€ 49,95

€ 39,95

De Klopjacht

0 reviews
0/5

Iedereen is opzoek, maar niemand weet naar wat? Jullie zijn de enige die het kunnen oplossen…

€ 59,95

€ 39,95

Bij onze rooms

Hoe werkt het?

Reviews

(87 reviews) 9,3
4.7/5
(9 reviews) 4,4/5
4.4/5
(52 reviews) 9,3/10
4.7/5
(26 reviews) 4,8/5
4.8/5

Over Ons

De Corona pandemie gooide voor iedereen in de recreatieve sector roet in het eten. Zo ook voor ons, Bas en Antal. Eigenaren van Escape Roosendaal en Escape Room 0164 in Bergen op Zoom.

Ook bij ons broeide er ideeen om een spel te ontwikkelen dat de spelers thuis konden spelen, maar toen we elkaar er over spraken ging het balletje ging pas echt rollen. En zo besloten we in samenwerking met een andere bekende, Jibbe van TryMore Online Marketing & Webdesign, “De Spelleider” te ontwikkelen.

Als gepassioneerde puzzelbedenkers die veel waarde hechten aan de beleving en de verhaaltechnische kant van een Escape Room, namen we echt de tijd om een goed doordacht en verrassend concept neer te zetten. Dat moest beschikken over een herkenbaar karakter, uitdagende en afwisselende puzzels, professionele visuals en veel ruimte voor storytelling.

Uiteindelijk werd “De Ongelukkige Inbreker” zelfs opgenomen binnen het officiële NK Escape Rooms 🏆. Dankzij de vele positieve reacties en de vele vragen naar een deel II hebben we ook besloten om een vervolg uit te brengen. Voor ons is het natuurlijk ook genieten als je maandenlang iets ontwikkeld en er uiteindelijk heel veel mensen ontzettend veel plezier aan beleven. We hopen in ieder geval dat de verschillende online rooms bevallen en dat er veel plezier aan wordt beleeft.

FAQ

 • Hoe kunnen we De Spelleider spelen?

  De Spelleider speel je op een computer. Een smartphone en tablet zijn minder geschikt om het spel op te spelen. Maar je kan ze wel bij de hand houden op dingen op op te zoeken.Je kan met een groepje om dezelfde computer gaan zitten, of meerdere computers gebruiken om tegelijkertijd verschillende dingen op te zoeken.Maar ook als je niet bij elkaar in 1 ruimte bent is De Spelleider goed te spelen. Via Zoom of Microsoft Teams kan degene die het spel start zijn scherm delen met de andere spelers. Iedereen kan dan op zijn of haar eigen computer ondertussen dingen opzoeken. Al zit je aan de andere kant van de wereld.

 • Met hoeveel personen kunnen we De Spelleider spelen?

  Je kan De Spelleider in je eentje doen, al is dat misschien niet zo gezellig. We raden aan het met een groepje te spelen van maximaal 8 personen. Maar wil je het met meer mensen proberen, mag dat uiteraard ook.

 • Hoe lang duurt De Spelleider?

  De meeste groepen zijn tussen de 3 en 4 uur bezig met het spel. Maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe goed de groep het doet, en hoe snel spelers naar een hint grijpen.

 • Voor welke leeftijd is De Spelleider geschikt?

  In principe het spel geschikt voor alle leeftijden. Voor de jongsten kunnen de puzzels echter wel heel erg moeilijk zijn. En ook het karakter van De Spelleider is wellicht een beetje eng voor sommigen.

 • Kan ik stoppen en later weer verder gaan met De Spelleider?

  Ja dat kan. Als je het mooi vindt geweest en graag een ander keer verder wil spelen, moet je de URL in de adresbalk kopiëren en opslaan. Wanneer je op een ander moment verder wil gaan, plak je deze URL weer in de adresbalk van je browser. Zo kan je verder gaan waar je was gebleven. Na aankoop van een login voor De Spelleider, blijft deze 1 maand geldig.

 • Hoe kan ik gebruik maken van hints?

  Links aan de zijkant op onze website is een rood balkje zichtbaar Als je hier op klikt open je ons hintsysteem. Hier kan je aangeven voor welk onderdeel je een hint nodig hebt, en krijg je automatisch de bijbehorende hint. Bij het openen van ons hints systeem wordt exact uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat.

 • Kan ik een gekocht spel meerdere keren spelen?

  Nee, dat kan niet. Wanneer je een login voor De Spelleider aanschaft, blijft deze 1 maand geldig. Je kan er dus een maand over doen het spel uit te spelen. Maar zodra je De Spelleider hebt uitgespeeld, zal je login binnen een uur ongeldig worden.

 • Contact

  Alle informatie over onze online escape rooms kunt u terugvinden op de pagina Hoe Werkt Het? Heeft u daarnaast nog andere vragen of opmerkingen stel ze dan gerust aan ons. We zijn bereikbaar via de onderstaande kanalen.

  Facebook

  *Iedere dag bereikbaar tot 22:00

  Mail