fbpx
loader image

Online Escape Rooms

Speel wanneer het jou uitkomt!
+ 0
Ruim spelers gingen je voor!

Deel I

De Ongelukkige Inbreker

9,3
4.6/5

Deel II

De
Klopjacht

NIEUW
0/5

Onze online rooms

De Ongelukkige Inbreker

Het is tegenwoordig niet altijd makkelijk als inbreker.
Deel I

De Klopjacht

Het is tegenwoordig niet altijd makkelijk als inbreker.
Deel II

Reviews

Al meer dan 12.000 spelers gingen jullie voor en speelde onze online escape rooms. De reviews van onze eerdere spelers lees je hieronder.

(67 reviews) 9,3
4.6/5

Hoe werkt het?

Hoe werken onze online escape rooms?

Wil je precies weten wat je kunt verwachten bij onze online escape rooms lees dan onze “hoe gaat het” pagina. Waarop wij alles zo goed mogelijk proberen uit te leggen zodat het voor iedereen duidelijk is.

De Ongelukkige Inbreker (deel I)

Na maanden van bedenken, uitschrijven, aanpassen, creëren, filmen, testen, aanpassen, etc. was het eindelijk zo ver. Deel I van de Spelleider was  begin september 2020 online. Dankzij de vele positieve reactie die we ontvingen was het voor ons direct duidelijk. Een vervolg moet er zeker komen. En nu, voor sommige zeer enthousiaste spelers eindelijk 😉 , is 6 maanden na de start van deel II ook dit deel klaar. 

De Klopjacht (deel II)

Ons doel blijft altijd om een echt kwalitatief goede online escape room te maken waarbij de spelers zelf kunnen bepalen wanneer, hoelaat en met hoeveel ze het gaan spelen. We hopen daarom dat deel II net zo goed als deel I bevalt, het opnieuw verassend is en vooral dat jullie er veel plezier aan beleven. En wie weet tot het volgende deel… 

Over ons

De Corona pandemie gooide voor iedereen in de recreatieve sector roet in het eten. Met uiteindelijk een zeer lange sluiting tot gevolg. Zo ook voor ons, Bas en Antal. Eigenaren van Escape Roosendaal en Escape Room 0164 in Bergen op Zoom.

Al vrij snel kwamen andere Escape Room eigenaren met online alternatieven. Bij ons broeide er ook ideeën om een spel te ontwikkelen dat de spelers thuis konden spelen. Alleen het balletje ging pas echt rollen toen we elkaar er over spraken. We besloten gezamenlijk “De Spelleider” te gaan maken. Als gepassioneerde puzzelbedenkers die veel waarde hechten aan de beleving en de verhaaltechnische kant van een Escape Room, nemen we voor ieder deel ruim de tijd om een echt goed doordacht en verrassend concept neer te zetten. Ieder deel moet beschikken over een herkenbaar karakter en veel ruimte voor storytelling.

De ongelukkige inbreker online spel

FAQ

 • Hoe kunnen we De Spelleider spelen?

  De Spelleider speel je op een computer. Een smartphone en tablet zijn minder geschikt om het spel op te spelen. Maar je kan ze wel bij de hand houden op dingen op op te zoeken.Je kan met een groepje om dezelfde computer gaan zitten, of meerdere computers gebruiken om tegelijkertijd verschillende dingen op te zoeken.Maar ook als je niet bij elkaar in 1 ruimte bent is De Spelleider goed te spelen. Via Zoom of Microsoft Teams kan degene die het spel start zijn scherm delen met de andere spelers. Iedereen kan dan op zijn of haar eigen computer ondertussen dingen opzoeken. Al zit je aan de andere kant van de wereld.

 • Met hoeveel personen kunnen we De Spelleider spelen?

  Je kan De Spelleider in je eentje doen, al is dat misschien niet zo gezellig. We raden aan het met een groepje te spelen van maximaal 8 personen. Maar wil je het met meer mensen proberen, mag dat uiteraard ook.

 • Hoe lang duurt De Spelleider?

  De meeste groepen zijn tussen de 3 en 4 uur bezig met het spel. Maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe goed de groep het doet, en hoe snel spelers naar een hint grijpen.

 • Voor welke leeftijd is De Spelleider geschikt?

  In principe het spel geschikt voor alle leeftijden. Voor de jongsten kunnen de puzzels echter wel heel erg moeilijk zijn. En ook het karakter van De Spelleider is wellicht een beetje eng voor sommigen.

 • Kan ik stoppen en later weer verder gaan met De Spelleider?

  Ja dat kan. Als je het mooi vindt geweest en graag een ander keer verder wil spelen, moet je de URL in de adresbalk kopiëren en opslaan. Wanneer je op een ander moment verder wil gaan, plak je deze URL weer in de adresbalk van je browser. Zo kan je verder gaan waar je was gebleven. Na aankoop van een login voor De Spelleider, blijft deze 1 maand geldig.

 • Hoe kan ik gebruik maken van hints?

  Links aan de zijkant op onze website is een rood balkje zichtbaar Als je hier op klikt open je ons hintsysteem. Hier kan je aangeven voor welk onderdeel je een hint nodig hebt, en krijg je automatisch de bijbehorende hint. Bij het openen van ons hints systeem wordt exact uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat.

 • Kan ik een gekocht spel meerdere keren spelen?

  Nee, dat kan niet. Wanneer je een login voor De Spelleider aanschaft, blijft deze 1 maand geldig. Je kan er dus een maand over doen het spel uit te spelen. Maar zodra je De Spelleider hebt uitgespeeld, zal je login binnen een uur ongeldig worden.

 • Hoe werken onze online escape rooms?

  Wil je precies weten wat je kunt verwachten bij onze online escape rooms lees dan onze “hoe gaat het” pagina. Waarop wij alles zo goed mogelijk proberen uit te leggen zodat het voor iedereen duidelijk is.